torsdag 27 september 2007

Dom jävlarna ska skjutas!

Jag gråter.

Jag har precis läst om dagens rättegång mot "Stureplansprofilerna" på Aftonbladet.

Hur fan kan folk säja att bara för att de har haft sex tidigare har männen rätt att ha sex me kvinnan när som helst igen?? Hur jävla dum i huvet är man inte då?

Hur kan man tro att hon ville ha sex när hon grät och skrek samtidigt?

Hur fan kan någon tro att hon sitter å ljuger i rättegången när hon behöver utsätta sig för något så hemskt att erkänna att hon är ett offer för mansförtrycket, sitta där och gråta och behöva säja att hon inte tycker det är okej att kallas hora?

Hur kan man tro att hon tyckte det var mysigt att få en jävla fjärrkontroll upptryckt i snippan när hon nu sitter och gråter när hon talar om vad som hände?

Jag blir så lessen på halva jävla mänskligheten när jag läser detta, sry alla ni killar som inte tycker att det är okej, men FANFANFAN va arg och lessen jag blir! Ska det verkligen fortfarande behöva vara så att kvinnan inte får bestämma över sin kropp? Ska det vara så att advokater kan säja att det är okej att kalla folk hora för de är så många som gör det på stureplan? Ska det vara så att en tjej måste förklara skillnaden mellan att "stöna av lycka" och "skrika av smärta och skräck"? Ska det vara så att lägerledare ska få ta på unga tjejers bröst och sedan dagen efter undra varför de inte äter någon frukost?

Snälla, kan jag inte bara få vakna upp till en rättvis, jämställd värld imorgon så jag slipper tänka mer på sådana höra hemskheter för jag orkar inte mer!

6 kommentarer:

Migrapolis sa...

med anledning av att du är emot yttrande och åsiktsfrihet.

Du tycker ju uppenbarligen "olika" om mig. Vad gör det dig till? Värre med en annan åsikt kanske, är du inte värst om du har sådana åsikter?

Migrapolis sa...

En fråga till dig Amanda; Om en "person" är blandad av svart och vit, då är det väl så att denna "person" inte har någon etnicitet, eller? Vad gör det då den "personen" till, människa?

Amanda Green sa...

Ett svar till dej, Migrapolis: För det första så har etnicitet ingen ting med att vara en männsika att göra och för det andra så kan man väll visst ha en etnicitet, för etnicitet är en KULTURELL "uppdelning" av männsikor. Å en kultur sitter inte i dna utan den får man när man växer upp utav sin ogivning. Så det spelar ingen roll vilket färg man har på huden, man kan få vilken etnisk tillhörighet som helst, beroende på vart i världen man växer upp.

Migrapolis sa...

Tack för dina synpunkter.

För din kännedom är det minst 70000 år av evolution i skillnad mellan svart och vit. En mulatt eller en svart eller arab kan aldrig vara av svensk etnicitet, det är en biologisk och genetisk omöjlighet.

Migrapolis sa...

Tack för dina synpunkter.

För din kännedom är det minst 70000 år av evolution i skillnad mellan svart och vit. En mulatt eller en svart eller arab kan aldrig vara av svensk etnicitet, det är en biologisk och genetisk omöjlighet.

Skuncke sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.