tisdag 4 september 2007

ALLA tjänar på oss!

Nu har jag precis kommit hem från ett väldigt inspirerande möte med "nya medlemmar" å Laila Naraghi. Man blir alltid så glad å peppad när man får diskutera så här, å Laila sprider alltid så mycket inspiration å glädje till politiken.

Vi sa de på mötet att alla, verkligen ALLA tjänar på en socialdemokratisk värld. En jätterik person tjänar på de genom att han inte behöver vara rädd att hans barn ska bli jagad av fattiga gatugäng, vi ser till så dessa gäng inte uppstår med en rättvis politik.

Vi diskuterade oxå hur vi skulle få ut detta till alla människor. Media är ju inte vår bästa vän, speciellt inte här i Skövde där tidningen är väldigt mörkblå, där vi ssu'are och sossar måste tjata på tidningen för att våra insändare ska publiceras. Men jag tror att vi kan skapa en egen tidning, en som kanske kommer ut varannan månad eller så iaf. Det skulle va jättebra!

Vi pratade om vad det är vi vill göra med Skövde. Jag vet en grej jag vill: att alla beslut som fattas i kommunfullmäktige ska vara lika värda. För ungefär 2 år sen bestämdes det att äldreboendet Ekedal som e jätte förfallet skulle renoveras, fortfarande har detta inte genomförts. Men när det beslutades att Arenan skulle byggas om skedde detta med en gång, VARFÖR?

Gonatt! :)

Inga kommentarer: